Roronoa 25 May 2021 #3,941 En güçlü anime karakterlerinden Seri başında hatake kakashı gibi ortalamanın bir tık üstü öğretmen çıkacak diye düşünmüştüm Böyle bir karakterin en güçlü olması aklımın ucundan geçmedi Gıf çok uzun ama beğendim
En güçlü anime karakterlerinden Seri başında hatake kakashı gibi ortalamanın bir tık üstü öğretmen çıkacak diye düşünmüştüm Böyle bir karakterin en güçlü olması aklımın ucundan geçmedi Gıf çok uzun ama beğendim
Aang 29 May 2021 #3,943 Killua'nın bu kadar sade ve şık avatarını kullanıp kişiliği trol birisi gibi duran genç arkadaşıma ait. Tebrik ederim seni bu da bir başarı.
Killua'nın bu kadar sade ve şık avatarını kullanıp kişiliği trol birisi gibi duran genç arkadaşıma ait. Tebrik ederim seni bu da bir başarı.
Shakan 29 May 2021 #3,944 Resimden sadece Appa'yı tanıyabildim ama beğenmek için yeterli. Kendi çizimimi acaba?
Silinmiş Üye 29 May 2021 #3,945 Öfkeli hali ayrı bi karizma. Envy ile olan karşılaşmasını halen unutamıyorum.
Trao 29 May 2021 #3,947 Siyasetçi rolünde bir oyuncu sanırım. Gizli İçerik: Avatarım yerine bunu yorumla. Ya da ikisini de yorumla. : )
Siyasetçi rolünde bir oyuncu sanırım. Gizli İçerik: Avatarım yerine bunu yorumla. Ya da ikisini de yorumla. : )