Dattebayo..! 10 Ocak 2021 #2,192 Jojo'nun trans karakterlerinden biri sanırım da niye sırtına patates baskısı yapmışlar bu nasıl bir işkence anlayışı anasını satayım :/
Jojo'nun trans karakterlerinden biri sanırım da niye sırtına patates baskısı yapmışlar bu nasıl bir işkence anlayışı anasını satayım :/
Nigrum Cygnum 10 Ocak 2021 #2,193 Film sahnesi sanırım, ata binişini beğenmedim. En kısa zamanda öğretilmeli
Mithyxila 10 Ocak 2021 #2,194 Mutsuz kaplan ve onu mutlu etmeye çalışan bir kişi görüyorum. Kaplan o kadar hayattan sıkılmış ki adamın ani hareketine bile tepki vermiyor asdksaşdk Neyse, tuhaf bir avatar, anlamadım bir şey. Son düzenleme: 10 Ocak 2021
Mutsuz kaplan ve onu mutlu etmeye çalışan bir kişi görüyorum. Kaplan o kadar hayattan sıkılmış ki adamın ani hareketine bile tepki vermiyor asdksaşdk Neyse, tuhaf bir avatar, anlamadım bir şey.
Kuroro 10 Ocak 2021 #2,197 Avatarlarını ne zaman görsem, Avatar’ı hala izlememiş olduğum gerçeği aklıma geliyor.
Master of Puppets 10 Ocak 2021 #2,199 Bana nedense kamyoncu marlborosunu anımsatıyor bu poz, nedeni hakkında hiçbir fikrim yok.