Arthur Pendragon Cumartesi saat 01:33'de #5,363 Temiz iletişim kurduğum forumdaki sevdiğim üyelerden şaka anlayışıda hoşuma gidiyor Law fanı olmasıda bonusu zaten.
Temiz iletişim kurduğum forumdaki sevdiğim üyelerden şaka anlayışıda hoşuma gidiyor Law fanı olmasıda bonusu zaten.
Sakata Gintoki Cumartesi saat 01:53'de #5,364 Forumda son dönemlerde gelmiş olan en kaliteli isimlerden biri.
Skywalker Cumartesi saat 10:27'de #5,367 Kraldan çok kralcı Şaka şaka. Yeni üyelerdendir. Sükse yapmasını beklediğim potansiyellerden.
Aang Cumartesi saat 10:30'de #5,368 Biraderim diyebileceğim üyelerden. Sohbetinin saracağını düşünüyorum.
Saber of Xebec Cumartesi saat 13:38'de #5,369 Benim bir sorum olacak Aang efendiye şekil şükül hareketler yapmadan bükme gerçekleştirilemiyor mu? Hareketleri yapana kadar yediğimiz dayak yanımıza kar kaliyor.
Benim bir sorum olacak Aang efendiye şekil şükül hareketler yapmadan bükme gerçekleştirilemiyor mu? Hareketleri yapana kadar yediğimiz dayak yanımıza kar kaliyor.
Arthur Pendragon Cumartesi saat 13:55'de #5,370 Karasakal mağduru oda bu adamı sevindirecek bölümler yazmazsa karasakal için ilk biletle japonyaya odanın kapısını çalmaya gideceğim üye.
Karasakal mağduru oda bu adamı sevindirecek bölümler yazmazsa karasakal için ilk biletle japonyaya odanın kapısını çalmaya gideceğim üye.