Mithyxila 20 May 2023 #2,831 Araştırmacı yönü olduğunu düşünüyorum, bu yüzden takdir edilesi. Ama kişileri fazla önemsiyor gibi geliyor, bu yönüyle biraz negatif.
Araştırmacı yönü olduğunu düşünüyorum, bu yüzden takdir edilesi. Ama kişileri fazla önemsiyor gibi geliyor, bu yönüyle biraz negatif.
Iris 20 May 2023 #2,832 Genel kanının aksine depresif bir insan olduğunu düşünmüyorum. Bunun dışında, ilgisi olan konularda konuşunca gayet cana yakın yaklaşım sergiler gibi geliyor.
Genel kanının aksine depresif bir insan olduğunu düşünmüyorum. Bunun dışında, ilgisi olan konularda konuşunca gayet cana yakın yaklaşım sergiler gibi geliyor.
Kenshiro 20 May 2023 #2,833 Yu Gi Oh seviyordu sanırım. Eğer seviyorsa kaliteli zevkleri olan üyedir.
Shakan 20 May 2023 #2,836 İlk kez mi gördüm yoksa avatar değişti de o yüzden mi tanıyamadım diye düşündüğüm üye. Banner'ından dolayi tanimasam bile sevdim.
İlk kez mi gördüm yoksa avatar değişti de o yüzden mi tanıyamadım diye düşündüğüm üye. Banner'ından dolayi tanimasam bile sevdim.
Mithyxila 21 May 2023 #2,839 Kendisiyle eskisi kadar sohbetimiz olsaydı, düşünsel yönden bazı eksikliklerimizi beraber kapatabilirdik sanırım. Talihsizlik.
Kendisiyle eskisi kadar sohbetimiz olsaydı, düşünsel yönden bazı eksikliklerimizi beraber kapatabilirdik sanırım. Talihsizlik.