Euron Greyjoy Dün 17:57 da #5,301 Avatarı ne zaman görsem aklıma benim de Toji avatarı kullandığım ve Jjk'yi hevesle takip ettiğimiz günler geliyor, yazık oldu seriye..
Avatarı ne zaman görsem aklıma benim de Toji avatarı kullandığım ve Jjk'yi hevesle takip ettiğimiz günler geliyor, yazık oldu seriye..
kuroashi.no.sanji1993 Dün 18:24 da #5,303 Monkey D Garp dedi ki: Pp'sindeki elemanı tanımıyorum ama çok tipsiz geliyor pp'sindeki. Genişletmek için tıkla ... Çok bilgim yok :S
Monkey D Garp dedi ki: Pp'sindeki elemanı tanımıyorum ama çok tipsiz geliyor pp'sindeki. Genişletmek için tıkla ... Çok bilgim yok :S
Kenshiro Dün 20:59 da #5,308 Amiral nefretlerinden dolayı hala @Soldier Boy ile aynı üye olduğundan şüpheleniliyor.
Ölüm cerrahı Dün 21:09 da #5,309 Bu kadar farklı ve çeşitli gif i nereden bulduğunu çok merak ediyorum doğrusu. (Kesin eski redditçilerden)
Bu kadar farklı ve çeşitli gif i nereden bulduğunu çok merak ediyorum doğrusu. (Kesin eski redditçilerden)
Mcgill Dün 21:09 da #5,310 Rdr2’yi bitirince benim gibi tribe girdiğini düşündüğüm üye. Ne oyundu yav. @Kenshiro @Ölüm cerrahı Yeni nesil üyelerden. Yolu açık olsun forumda.
Rdr2’yi bitirince benim gibi tribe girdiğini düşündüğüm üye. Ne oyundu yav. @Kenshiro @Ölüm cerrahı Yeni nesil üyelerden. Yolu açık olsun forumda.