King Crimson 27 Tem 2023 #3,613 Yeni nick’i çok güzel hep böyle kalsa keşke @tikveşli @Mewtwo profil resmini her gördüğümde 5-10 dakika bu kim diye düşünüyorum en sonunda bulamayıp bırakıyorum.(Hala kim olduğunu çözemedim)
Yeni nick’i çok güzel hep böyle kalsa keşke @tikveşli @Mewtwo profil resmini her gördüğümde 5-10 dakika bu kim diye düşünüyorum en sonunda bulamayıp bırakıyorum.(Hala kim olduğunu çözemedim)
Kaizoku Gari 27 Tem 2023 #3,615 Killua Zoldyck dedi ki: Grup olan King Crimson mı, stand olan mı? Genişletmek için tıkla ... Eski fırlama bu aralar ateşi sönmüş
Killua Zoldyck dedi ki: Grup olan King Crimson mı, stand olan mı? Genişletmek için tıkla ... Eski fırlama bu aralar ateşi sönmüş
sir.zero 27 Tem 2023 #3,618 En iyi pp sini kullanmakta olan üye @Allen @Mcgill yontoryu daha iyiydi bence
elisa 31 Tem 2023 #3,620 O kadar cok Kaneki ile ozdeslesti ki kendisinin Kaneki gorunuslu biri oldugunu falan dusunuyorum konusurken
O kadar cok Kaneki ile ozdeslesti ki kendisinin Kaneki gorunuslu biri oldugunu falan dusunuyorum konusurken