Murray 12 Tem 2023 #3,541 cümle sonuna nokta koyduğu için her şaka yaptığında asker gibi nizama geçiyorum bir gün ciddi konuşacak da şaka yapıyor gibi algılayacağım gibime geliyor, yaşanmış da olabilir hafızam çok iyi değil
cümle sonuna nokta koyduğu için her şaka yaptığında asker gibi nizama geçiyorum bir gün ciddi konuşacak da şaka yapıyor gibi algılayacağım gibime geliyor, yaşanmış da olabilir hafızam çok iyi değil
Kraix 12 Tem 2023 #3,544 Sanji gibi alevlenen birisi galiba. (yukarda ki içindi araya girdi) Araya giren hen.ai sever birisi herhalde
Sanji gibi alevlenen birisi galiba. (yukarda ki içindi araya girdi) Araya giren hen.ai sever birisi herhalde
Mihawk 12 Tem 2023 #3,545 Bana karşı yargıları değişmiş midir diye merak ettiğim üye. Unutmuş da olabilir gerçi.
kuroashi.no.sanji1993 12 Tem 2023 #3,547 Kenshiro dedi ki: X Drake fanı sanırım. @Kraix Kaliteli diziden anlıyor. @Mihawk Genişletmek için tıkla ... Gizli İçerik
Kenshiro dedi ki: X Drake fanı sanırım. @Kraix Kaliteli diziden anlıyor. @Mihawk Genişletmek için tıkla ... Gizli İçerik