Büyük Korsan Kaidou 1 Haz 2023 #3,031 Kendisi son kalan hakiki kılıç fanıdır. @RedTeroR Avatar ve Rank uyumunu beğendim @Aang
Skywalker 1 Haz 2023 #3,032 @RedTeroR Yeşili sever doğayı korur. O sebeple lastik sevmez yoksa Luffy ile alakası yok mevzunun. @Aang geçen bana çok pis espriyle karışık laf çarptı. @Büyük Korsan Kaidou BDD yerine yanlışlıkla onu etiketlediğim doğrudur. Amma Red sevdalısıymışız be aynı anda 3lü mesaj attık adama. Son düzenleme: 1 Haz 2023
@RedTeroR Yeşili sever doğayı korur. O sebeple lastik sevmez yoksa Luffy ile alakası yok mevzunun. @Aang geçen bana çok pis espriyle karışık laf çarptı. @Büyük Korsan Kaidou BDD yerine yanlışlıkla onu etiketlediğim doğrudur. Amma Red sevdalısıymışız be aynı anda 3lü mesaj attık adama.
RedTeroR 1 Haz 2023 #3,033 Bana atılan yorumları 3'te bırakan kişi 5 saniye daha beklese @King of the Hell'in de mesajını alacaktım
Bana atılan yorumları 3'te bırakan kişi 5 saniye daha beklese @King of the Hell'in de mesajını alacaktım
Skywalker 1 Haz 2023 #3,035 @RedTeroR 'ün bana dediğinden referansla tekrar araya girdiği için @King of the Hell şuan sana söyleniyor diyebiliriz.
@RedTeroR 'ün bana dediğinden referansla tekrar araya girdiği için @King of the Hell şuan sana söyleniyor diyebiliriz.
Zogolo 1 Haz 2023 #3,036 Muzlu turşu suyu içmeye razı olmuş ama Katarasından vazgeçmeye razı olamamış yiğit adam Edit : Araya karışma olmuş. Forumdaki biricik renktaşım eli yetenekli en eğlenceli adam
Muzlu turşu suyu içmeye razı olmuş ama Katarasından vazgeçmeye razı olamamış yiğit adam Edit : Araya karışma olmuş. Forumdaki biricik renktaşım eli yetenekli en eğlenceli adam
kuroashi.no.sanji1993 1 Haz 2023 #3,037 Tosbağa dedi ki: Muzlu turşu suyu içmeye razı olmuş ama Katarasından vazgeçmeye razı olamamış yiğit adam Edit : Araya karışma olmuş. Forumdaki biricik renktaşım eli yetenekli en eğlenceli adam Genişletmek için tıkla ... İlginç bir üye. Sonradan fark ettim kim olduğunu :S
Tosbağa dedi ki: Muzlu turşu suyu içmeye razı olmuş ama Katarasından vazgeçmeye razı olamamış yiğit adam Edit : Araya karışma olmuş. Forumdaki biricik renktaşım eli yetenekli en eğlenceli adam Genişletmek için tıkla ... İlginç bir üye. Sonradan fark ettim kim olduğunu :S