BlackMask 31 May 2023 #3,002 Kendisini görünce Büyük Devrimci Dragon'un "Gari" paylaşımı aklıma geliyor. Sanırım, ChatGPT konusunda küçük sohbetimiz olmuştu. Kendi hâlinde, sakin, sessiz, iyi Zoro seven bir üye.
Kendisini görünce Büyük Devrimci Dragon'un "Gari" paylaşımı aklıma geliyor. Sanırım, ChatGPT konusunda küçük sohbetimiz olmuştu. Kendi hâlinde, sakin, sessiz, iyi Zoro seven bir üye.
Murray 31 May 2023 #3,003 Dayanamıyorum, çok parlak, bu kadar naif, hoşgörülü olmayın sonra kendimi iyi bir insan olarak göremiyorum
Dayanamıyorum, çok parlak, bu kadar naif, hoşgörülü olmayın sonra kendimi iyi bir insan olarak göremiyorum
kuroashi.no.sanji1993 31 May 2023 #3,004 Murray dedi ki: Dayanamıyorum, çok parlak, bu kadar naif, hoşgörülü olmayın sonra kendimi iyi bir insan olarak göremiyorum Genişletmek için tıkla ...
Murray dedi ki: Dayanamıyorum, çok parlak, bu kadar naif, hoşgörülü olmayın sonra kendimi iyi bir insan olarak göremiyorum Genişletmek için tıkla ...
Kenshiro 1 Haz 2023 #3,008 Hastalarının hayatına renk katmak için her zaman yanında bir kutu Filli taşır.
Erwin Smith 1 Haz 2023 #3,009 Bugüne kadar bir kere bile rahatsız edici söylemini, hareketini görmediğim, yaşına göre sergilediği olgunluğu takdir ettiğim ve sevdiğim değerli üye.
Bugüne kadar bir kere bile rahatsız edici söylemini, hareketini görmediğim, yaşına göre sergilediği olgunluğu takdir ettiğim ve sevdiğim değerli üye.