Mcgill 20 May 2023 #2,781 Ne olduğunu anlayamadım hala kendisinin. En azından siyasi olarak takdir ediyorum.
El' Schtime 20 May 2023 #2,784 Açtığı konularla siteyi genel kültür bağlamında gelişitirmiş olduğuna inandığım üye. En azından bana bir şeyler kattı.
Açtığı konularla siteyi genel kültür bağlamında gelişitirmiş olduğuna inandığım üye. En azından bana bir şeyler kattı.
Kaizoku Gari 20 May 2023 #2,785 Galiba sitede üçüncü sefer falan görüyorum biraz sessiz biri fazla mesaj yazmıyor
Aang 20 May 2023 #2,789 Sarı yakışıyor. Yakışıklı da. @Onur Sohbeti güzeldi. Heyecanlı birisi diye kalmış aklımda. @Büyük Korsan Kaidou
Sarı yakışıyor. Yakışıklı da. @Onur Sohbeti güzeldi. Heyecanlı birisi diye kalmış aklımda. @Büyük Korsan Kaidou
BlackMask 20 May 2023 #2,790 Kahve içmeyi benim gibi çok sevdiğini düşündüğüm, forumda en sıcakkanlı bulduğum bir üye. Avatar sevmesinin etkisi de var.
Kahve içmeyi benim gibi çok sevdiğini düşündüğüm, forumda en sıcakkanlı bulduğum bir üye. Avatar sevmesinin etkisi de var.