Dattebayo..! 23 Haz 2022 #9,781 Öldükçe kendisini andığım bir oyun oynuyorum. Ulaşabileceğim bir yerde olsa ensesine uçan tekme sallamıştım çoktan
Öldükçe kendisini andığım bir oyun oynuyorum. Ulaşabileceğim bir yerde olsa ensesine uçan tekme sallamıştım çoktan
Bogeyman 23 Haz 2022 #9,782 Şu kid bana mı tuhaf geliyor adamın ne kadar karizmatik fotosu varsa hepsini sildi aklımdan
Tiksav Lee 23 Haz 2022 #9,783 Sadece sana tuhaf gelmiyor.. Montana ne kadar çirkin Kidd resmi varsa onları vermiş ceza olarak (genel sohbet sandım pardon) fazla tanımadığım ve her zaman bu konuda denk geldiğim üye
Sadece sana tuhaf gelmiyor.. Montana ne kadar çirkin Kidd resmi varsa onları vermiş ceza olarak (genel sohbet sandım pardon) fazla tanımadığım ve her zaman bu konuda denk geldiğim üye
Gutts 25 Haz 2022 #9,790 King'in Luffy'den bile üstün olduğu düşünülen zamanlarda üye olacaktı foruma @King @Kaido Kaidou ile sık sık karıştırdığım üye :/
King'in Luffy'den bile üstün olduğu düşünülen zamanlarda üye olacaktı foruma @King @Kaido Kaidou ile sık sık karıştırdığım üye :/