Aang 31 Mar 2022 #8,862 İyi çocuk. Aklı başında, yolu bahtı açık olsun. @shinjin Avatarı çok güzel olan üye. Ama sanki biraz da şey...
İyi çocuk. Aklı başında, yolu bahtı açık olsun. @shinjin Avatarı çok güzel olan üye. Ama sanki biraz da şey...
Kuroashi no Sanji 31 Mar 2022 #8,864 Bu çocuğu seviyorum ya! Dün konuştuğumuz edebi muhabbetden sonra onda "Dirty-i Metal Divan" kurucusu olacak kişi vibe'ı aldım. Işık saçıyor
Bu çocuğu seviyorum ya! Dün konuştuğumuz edebi muhabbetden sonra onda "Dirty-i Metal Divan" kurucusu olacak kişi vibe'ı aldım. Işık saçıyor
Kuroashi no Sanji 31 Mar 2022 #8,867 En sevdiğim animenin profil resmini yapıyor. Halı markası gibi ismi olsa da; sevmemek elde değil akideşi.
En sevdiğim animenin profil resmini yapıyor. Halı markası gibi ismi olsa da; sevmemek elde değil akideşi.
Dattebayo..! 31 Mar 2022 #8,869 Ulan aynısının biraz daha şekillisini senin için yazmak üzereydim sen carpeye yazmışsın. Gönüller birmiş ne diyelim. Kral insan.
Ulan aynısının biraz daha şekillisini senin için yazmak üzereydim sen carpeye yazmışsın. Gönüller birmiş ne diyelim. Kral insan.
Gutts 31 Mar 2022 #8,870 Emekli paragrafçılardan. Yeni yetmeler bilmez ama bir zamanlar bir Millennium Wizard, DNS, Alpamis vesaire neyse o da onlardandı. Şimdilerde emekli boksör misali kendi halinde takılıyor @Tyr @Dattebayo..! Sever de döver de ekolüne yakın bir insan.
Emekli paragrafçılardan. Yeni yetmeler bilmez ama bir zamanlar bir Millennium Wizard, DNS, Alpamis vesaire neyse o da onlardandı. Şimdilerde emekli boksör misali kendi halinde takılıyor @Tyr @Dattebayo..! Sever de döver de ekolüne yakın bir insan.