Shakan 29 Mar 2022 #8,825 İlk kez görmüyorum ama çok bi fikrim de yok hakkında. Avatardan ve hakkında bir fikrim olmayan nadir üyelerden biri olmasından dolayı sessiz sakin gizemli biri diye düşünüyorum.
İlk kez görmüyorum ama çok bi fikrim de yok hakkında. Avatardan ve hakkında bir fikrim olmayan nadir üyelerden biri olmasından dolayı sessiz sakin gizemli biri diye düşünüyorum.
Brönzel Lem 29 Mar 2022 #8,826 Bilinenin aksine nicki Hakan ve Shanks' in bir kombinasyonu değil. Arkadaşın adı S. Hakan. İlk ismi Selami.
Bilinenin aksine nicki Hakan ve Shanks' in bir kombinasyonu değil. Arkadaşın adı S. Hakan. İlk ismi Selami.
Büyük Korsan Kaidou 29 Mar 2022 #8,827 Benim Sha, shanks'ın ilk üç harfi, geriye kalan kan'ın da Shanks'ın kan rengi saçlarına ithafen olduğuna yönelik teorimi çürütmüştür.
Benim Sha, shanks'ın ilk üç harfi, geriye kalan kan'ın da Shanks'ın kan rengi saçlarına ithafen olduğuna yönelik teorimi çürütmüştür.
RedTeroR 29 Mar 2022 #8,829 Cavitq11 dedi ki: @Sir Crocodile'i kendi haline bırakmasi gereken üye. Genişletmek için tıkla ... Bir şey yazarsam hakkında çok şey eksik kalır, opu bırak @Cavitq11'i takip et o derece bir üyedir kendisi
Cavitq11 dedi ki: @Sir Crocodile'i kendi haline bırakmasi gereken üye. Genişletmek için tıkla ... Bir şey yazarsam hakkında çok şey eksik kalır, opu bırak @Cavitq11'i takip et o derece bir üyedir kendisi