Gutts 27 Mar 2022 #8,762 Avatar olarak ilginç kadın tiplemeleri kullanan üye. Hep dikkatimi çekiyor. Yani tarz desen değil güzel desen değil. Daha çok sıradanlığın içindeki çekicilik temalı gidiyor belki de.
Avatar olarak ilginç kadın tiplemeleri kullanan üye. Hep dikkatimi çekiyor. Yani tarz desen değil güzel desen değil. Daha çok sıradanlığın içindeki çekicilik temalı gidiyor belki de.
carpe d. em 27 Mar 2022 #8,763 Kötü avatarlar deyip geçmesi gereken üye. Anlam vermeye çalışmamalıydı
Kaizoku Gari 27 Mar 2022 #8,764 carpe d. em dedi ki: Kötü avatarlar deyip geçmesi gereken üye. Anlam vermeye çalışmamalıydı Genişletmek için tıkla ... Hep bana denk geliyor adamın meziyetlerini sayarak bitiremiyorum
carpe d. em dedi ki: Kötü avatarlar deyip geçmesi gereken üye. Anlam vermeye çalışmamalıydı Genişletmek için tıkla ... Hep bana denk geliyor adamın meziyetlerini sayarak bitiremiyorum
shinjin 27 Mar 2022 #8,765 Anlaşmak için aynı düşünmek gerektiğini düşünen üye. bir de kendisi hakkında japon Bitlis esprisi yapmamak için zor duruyorum.
Anlaşmak için aynı düşünmek gerektiğini düşünen üye. bir de kendisi hakkında japon Bitlis esprisi yapmamak için zor duruyorum.
Dattebayo..! 27 Mar 2022 #8,768 Herhangi bir şekilde canını sıksam üç gün moralim bozulur. Öyle bir insan. -gutts Buna üzülmem ruhsuz ruhsuz geziniyor - mc olgun
Herhangi bir şekilde canını sıksam üç gün moralim bozulur. Öyle bir insan. -gutts Buna üzülmem ruhsuz ruhsuz geziniyor - mc olgun