II. Invictus 4 Mar 2022 #8,512 Ne zaman siteye gelsem mutlaka bana yazar.Op ile ilgili fikir alışverişi yaparız.
Onur 4 Mar 2022 #8,514 Benim gibi hiç büyümeyenlerden. 10 yıldır yorumlarını okuyor gibiyim, benden bir yaş büyük.
II. Invictus 4 Mar 2022 #8,515 Üye tanıtımları konusunu merakla bekliyorum.Benim olup olmamam önemli değil.
Gutts 4 Mar 2022 #8,518 Bir ara kendisine karşı biraz gereksiz alonganlık yapmıştım. Ama sonra paragraf davasında bana destek olarak kalbimi kazanmıştır .d @Cesare Geçen dök içinide dertleştiğim üye. Benim gibi naiflik sıkıntısı çekenlerden. Daha fazla aktif olsa iyi olur @Tosbağa
Bir ara kendisine karşı biraz gereksiz alonganlık yapmıştım. Ama sonra paragraf davasında bana destek olarak kalbimi kazanmıştır .d @Cesare Geçen dök içinide dertleştiğim üye. Benim gibi naiflik sıkıntısı çekenlerden. Daha fazla aktif olsa iyi olur @Tosbağa
Gutts 4 Mar 2022 #8,520 Hafıza problemleri yaşayan doktorumuz. Hafıza hakisini o yoğun tıp kitaplarında kullandığından diğer şeyleri hatırlarken güçlük çekiyor herhalde
Hafıza problemleri yaşayan doktorumuz. Hafıza hakisini o yoğun tıp kitaplarında kullandığından diğer şeyleri hatırlarken güçlük çekiyor herhalde