Cavitq11 17 Şub 2022 #8,302 Çok fazla fikir ayrılığım olmayan ama tartıştığımda da zevk aldığım üye.Forumun güzel bir rengi.
Onur 17 Şub 2022 #8,303 Beni tanımayarak çok büyük şeyler kaçaran üye. İlk geldigin de daha pasif bir görüntü sunuyordu, antipatikti biraz da. şu anda daha eğlenceli biri. @Tiksav Lee Diğer saygıdeğer üyemiz için ise yorumlarını okurken keyif aldığım bir üye kendisi. Bir de dof fanı olmasa harika olacak.
Beni tanımayarak çok büyük şeyler kaçaran üye. İlk geldigin de daha pasif bir görüntü sunuyordu, antipatikti biraz da. şu anda daha eğlenceli biri. @Tiksav Lee Diğer saygıdeğer üyemiz için ise yorumlarını okurken keyif aldığım bir üye kendisi. Bir de dof fanı olmasa harika olacak.
Alcatraz 17 Şub 2022 #8,305 Mükemmel şahsiyet, severim kendisini. Benim gibi o da fazla takılmıyor foruma yoksa siz de seversiniz
Mükemmel şahsiyet, severim kendisini. Benim gibi o da fazla takılmıyor foruma yoksa siz de seversiniz
amaneden 17 Şub 2022 #8,308 Kendisini hak eden ve onun da hak ettiği bir sevgili bulursa bir daha mutsuzluk namına bir şeyi kalmaz.
Kendisini hak eden ve onun da hak ettiği bir sevgili bulursa bir daha mutsuzluk namına bir şeyi kalmaz.
carpe d. em 17 Şub 2022 #8,309 Mutluluğu ya da mutsuzluğu kalıcı bir şey sanıyor. Misafir gibi bir şey o. Yatıya bile kalmaz çoğu zaman
Mutluluğu ya da mutsuzluğu kalıcı bir şey sanıyor. Misafir gibi bir şey o. Yatıya bile kalmaz çoğu zaman