elisa 5 Şub 2022 #8,171 9.sınıftayken sınıfının masalarının aralarında çok gezinmek istemeyecegim üye
Dattebayo..! 6 Şub 2022 #8,175 Kendi de yapmadığı halde hocaya ödev verdiğini hatırlatan insan bu. Tam bir mazoşist.
Alcatraz 6 Şub 2022 #8,178 Ne zaman görsem üstteki üye konusundaki üye. Pohpohlanmayı seviyo galiba:d
Dattebayo..! 6 Şub 2022 #8,179 Ortamlarda sürekli ben dobrayım diye gezen ama aslında sadece patavatsız olan 30+ kısır günü gacılarını anımsatıyor.
Ortamlarda sürekli ben dobrayım diye gezen ama aslında sadece patavatsız olan 30+ kısır günü gacılarını anımsatıyor.
Alcatraz 6 Şub 2022 #8,180 Dattebayo..! dedi ki: Ortamlarda sürekli ben dobrayım diye gezen ama aslında sadece patavatsız olan 30+ kısır günü gacılarını anımsatıyor. Genişletmek için tıkla ... Ahahahahaha, tespit gibi tespit !tepki veremeden yapamadım, yazacak arkadaş beni es geçip Datte hakkında yazarsa sevinirim Son düzenleme: 6 Şub 2022
Dattebayo..! dedi ki: Ortamlarda sürekli ben dobrayım diye gezen ama aslında sadece patavatsız olan 30+ kısır günü gacılarını anımsatıyor. Genişletmek için tıkla ... Ahahahahaha, tespit gibi tespit !tepki veremeden yapamadım, yazacak arkadaş beni es geçip Datte hakkında yazarsa sevinirim