Alcatraz 4 Şub 2022 #8,121 Aga ben bu arkadaş hakkında daha öncede fikrimi yazmıştım ama gene yazayım. Tanımasam da severim kendisini. Yorumlarını denk geldikçe okuyorum, hemen hemen OP konusunda hem fikiriz.
Aga ben bu arkadaş hakkında daha öncede fikrimi yazmıştım ama gene yazayım. Tanımasam da severim kendisini. Yorumlarını denk geldikçe okuyorum, hemen hemen OP konusunda hem fikiriz.
Alcatraz 4 Şub 2022 #8,125 Dattebayo..! dedi ki: Çok pozitif adam sevmeyeni olmayacak cinsten. Ortama renk katıyor. Genişletmek için tıkla ... Püh silemiyorum, madem sana yazalım. Kelimeleri birbirine ilginç ama bir o kadar da güzel bağlayan üye. İlgim olmasa da can sıkıntısına okuyorum.
Dattebayo..! dedi ki: Çok pozitif adam sevmeyeni olmayacak cinsten. Ortama renk katıyor. Genişletmek için tıkla ... Püh silemiyorum, madem sana yazalım. Kelimeleri birbirine ilginç ama bir o kadar da güzel bağlayan üye. İlgim olmasa da can sıkıntısına okuyorum.
Kuroashi no Sanji 4 Şub 2022 #8,126 Zamanında en havalı bulduğum ismi nickname yapmış. Zevkli birisi.
amaneden 4 Şub 2022 #8,128 Silent hill hastası, biraz fevri üye, çok az. Haydee sen nereden geldin? En son baktığımdan bu yana bir şey değişmedi seninle. Adın yakışıyor sana.
Silent hill hastası, biraz fevri üye, çok az. Haydee sen nereden geldin? En son baktığımdan bu yana bir şey değişmedi seninle. Adın yakışıyor sana.
Dattebayo..! 4 Şub 2022 #8,130 Belirli aralıklarla Akainu'nun Ace'e yaptığı şeyi kf üyeleri üzerinde deniyor.