Mithyxila 29 Eyl 2020 #761 Bu yorumuyla hem yorumuna katıldığım hemde yorumuna güldüğüm üye asdşjaşdasjdsa Baya iyiydi.
Fenrir 29 Eyl 2020 #764 Fransızca sevdiğini öğrendim, Germen kökenli dilleri asla geçemez bana kalırsa. Fransızcayı tek sevdiğim an: Gizli İçerik
Fransızca sevdiğini öğrendim, Germen kökenli dilleri asla geçemez bana kalırsa. Fransızcayı tek sevdiğim an: Gizli İçerik
Kaizoku Gari 29 Eyl 2020 #765 Fenrir dedi ki: Fransızca sevdiğini öğrendim, Germen kökenli dilleri asla geçemez bana kalırsa. Fransızcayı tek sevdiğim an: Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... 2017 den beri üye olmasına rağmen 67 mesajı olan bizlerle muhatap olmayı çok sevmeyen bir üye
Fenrir dedi ki: Fransızca sevdiğini öğrendim, Germen kökenli dilleri asla geçemez bana kalırsa. Fransızcayı tek sevdiğim an: Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... 2017 den beri üye olmasına rağmen 67 mesajı olan bizlerle muhatap olmayı çok sevmeyen bir üye
Çörekçioğlu Luffy 29 Eyl 2020 #766 Mesajlarını az çok hatırladığım kadarıyla buram buram Anadolu çocuğu kokuyor.
Visums 29 Eyl 2020 #769 Arada bir çok uzun yazılarına denk geliyorum. Okumuyorum ama güzel şeyler söylüyordur eminim.
Fenrir 29 Eyl 2020 #770 Uzun yazıları okumadığını öğrendim, uzun yazılar yazmayı seven beni üzdü bu durum aopdkopskhjpo Edit: Çok saçma bir cümle kurmuşum, düzelttim lol
Uzun yazıları okumadığını öğrendim, uzun yazılar yazmayı seven beni üzdü bu durum aopdkopskhjpo Edit: Çok saçma bir cümle kurmuşum, düzelttim lol