Silinmiş Üye 9 Eki 2021 #7,652 Roo dedi ki: Mırmır diye bir şeyler dedi Genişletmek için tıkla ... @Gutts 'ın üstteki yorumundan rahatsız olmuş olmalı. Çünkü benim hakkımda tatmin edici konuşmadı Neyseki alttaki yorumu görüp nyaa demiştir Lan konu başlığını da okumamışım haa. Roo abimiz iyidir de mesajlarını taşımışlar. Eli titremeyen mod yeni yetmedir kesin :/ Moderatör tarafında düzenlendi: 9 Eki 2021
Roo dedi ki: Mırmır diye bir şeyler dedi Genişletmek için tıkla ... @Gutts 'ın üstteki yorumundan rahatsız olmuş olmalı. Çünkü benim hakkımda tatmin edici konuşmadı Neyseki alttaki yorumu görüp nyaa demiştir Lan konu başlığını da okumamışım haa. Roo abimiz iyidir de mesajlarını taşımışlar. Eli titremeyen mod yeni yetmedir kesin :/
Gutts 9 Eki 2021 #7,655 Gutts dedi ki: Fazla ağlayan üye. Genişletmek için tıkla ... İyi çocuktur iyi #kendikendimizeyorumyapmakpahasınaboykotadevam
Gutts dedi ki: Fazla ağlayan üye. Genişletmek için tıkla ... İyi çocuktur iyi #kendikendimizeyorumyapmakpahasınaboykotadevam
AkaAshi 10 Eki 2021 #7,657 Her seferinde '' Kaizokou Gari neydi ya'' diye kendime soruyorum adını gördükçe.