Gutts 7 Eki 2021 #7,586 Başta kazanova diyip dursam da tanıdıkça çok iyi bir insan olduğunun farkına vardığım kişi. İşleri yoğun olduğu için eskisi kadar sık denk gelemiyoruz kendisine.
Başta kazanova diyip dursam da tanıdıkça çok iyi bir insan olduğunun farkına vardığım kişi. İşleri yoğun olduğu için eskisi kadar sık denk gelemiyoruz kendisine.
Chibi Şeytan 7 Eki 2021 #7,587 Uzun zamandır doğru düzgün konuşmuyoruz kendisinin nasıl olduğunu merak ediyorum müsait bi vakitte yazayım bari
Uzun zamandır doğru düzgün konuşmuyoruz kendisinin nasıl olduğunu merak ediyorum müsait bi vakitte yazayım bari
Kaizoku Gari 7 Eki 2021 #7,588 Okul buna deva oldu ne chibiliği kaldı ne şeytanlığı sesi çıkmaz oldu Yamato dedi ki: Uzun zamandır doğru düzgün konuşmuyoruz kendisinin nasıl olduğunu merak ediyorum müsait bi vakitte yazayım bari Genişletmek için tıkla ...
Okul buna deva oldu ne chibiliği kaldı ne şeytanlığı sesi çıkmaz oldu Yamato dedi ki: Uzun zamandır doğru düzgün konuşmuyoruz kendisinin nasıl olduğunu merak ediyorum müsait bi vakitte yazayım bari Genişletmek için tıkla ...