Gutts 19 Eyl 2021 #7,442 2020 yılı ve 2.000 küsür mesaj. Kendisini pel tanımasam da tarih ve mesaj sayısı hızlı başlayıp hızlı durulanlardan olduğunu göstermekte.
2020 yılı ve 2.000 küsür mesaj. Kendisini pel tanımasam da tarih ve mesaj sayısı hızlı başlayıp hızlı durulanlardan olduğunu göstermekte.
Millennium Wizard 19 Eyl 2021 #7,445 Aslında fanı olduğu karakterin nickini almaya utandığından böyle nick alıyor. Almak istediği asıl nick II. Elizabello.
Aslında fanı olduğu karakterin nickini almaya utandığından böyle nick alıyor. Almak istediği asıl nick II. Elizabello.
Gutts 19 Eyl 2021 #7,447 Kendimi bildim bileli anime manga köşelerinin müdavimlerinden. Yıllar önce vardı hala daha var. Hiç yakınen muhabbetim olmamasına karşın gene de sevdiğim bir üyedir, iyi insandır. @Millennium Wizard Edit: @Mercury araya giren üye. O da iyidir dkdldl
Kendimi bildim bileli anime manga köşelerinin müdavimlerinden. Yıllar önce vardı hala daha var. Hiç yakınen muhabbetim olmamasına karşın gene de sevdiğim bir üyedir, iyi insandır. @Millennium Wizard Edit: @Mercury araya giren üye. O da iyidir dkdldl
Aang 23 Eyl 2021 #7,450 Nas seveni severim. King's Disease II albümü hakkındaki görüşünü merak ettim.