Kaizoku Gari 22 Tem 2021 #6,443 AkaAshi dedi ki: Sanki öbür avatarı olsa çıkarıp bir şeyler yazıcam ama şu an çok zor. Genişletmek için tıkla ... Kendisiyle tanışmıştık her şakanın altında bir gerçek olmamasını umuyor Yamato tam bir Zorocu kendisini gizliyor aldanmayın
AkaAshi dedi ki: Sanki öbür avatarı olsa çıkarıp bir şeyler yazıcam ama şu an çok zor. Genişletmek için tıkla ... Kendisiyle tanışmıştık her şakanın altında bir gerçek olmamasını umuyor Yamato tam bir Zorocu kendisini gizliyor aldanmayın
Tiksav Lee 22 Tem 2021 #6,444 Tüm Zorocular mükemmel avatarlarından onlara da bulması için Kaizoku Gari'ye yalvarıyor.
amaneden 22 Tem 2021 #6,446 Kibritçi Kız'ın devam serisinin trailer'ını beğendim. @Eric Cartman forumun dedikleriyle düşündüğü birbirinden en uzak olan kişisi
Kibritçi Kız'ın devam serisinin trailer'ını beğendim. @Eric Cartman forumun dedikleriyle düşündüğü birbirinden en uzak olan kişisi
Bavs 22 Tem 2021 #6,449 Nickini görünce kendimi banlatmama aşk tepkimesi atması geliyor aklıma. İyi şeyler gelmiyor yani
Büyük Korsan Kaidou 22 Tem 2021 #6,450 Ben onu seni sevdiğim için aşk tepkimesi attım be gülüm, demek istediğim üye.