Mithyxila 22 Haz 2021 #5,892 Bölümde Sanji olunca acaba şimdi Sanji fanlığına geçer mi? diye düşündüğüm üye.
Silinmiş Üye 22 Haz 2021 #5,893 Propro-channnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Severim kendisi
Gutts 22 Haz 2021 #5,894 One Piece hakkındaki düşüncelerime anime tepkicileri gibi trpki vermiş şahıs. Spoilercımız, kendisindem önce spoiler konusu açan olunca depresyona giriyor diyolla @prokiritya Edit: Araya girem üye @Vegapunk
One Piece hakkındaki düşüncelerime anime tepkicileri gibi trpki vermiş şahıs. Spoilercımız, kendisindem önce spoiler konusu açan olunca depresyona giriyor diyolla @prokiritya Edit: Araya girem üye @Vegapunk
kekomancer 22 Haz 2021 #5,895 avatarı görünce bir duygulandım. iyi birey. gutts ve vega için de geçerli:d
RedTeroR 22 Haz 2021 #5,896 kekomancer dedi ki: avatarı görünce bir duygulandım. iyi birey. gutts ve vega için de geçerli:d Genişletmek için tıkla ... Kekomancer
kekomancer dedi ki: avatarı görünce bir duygulandım. iyi birey. gutts ve vega için de geçerli:d Genişletmek için tıkla ... Kekomancer