Sumimasen 8 Haz 2021 #5,741 Gözlerim yollarda kaldı Sensiz buralar ıssız kaldı Her Kaidou görüşümde gözler yaşlı Neredesin sen Söyle neredesin sen.. (bu arada OSM konusunda takılıyorum sadece)
Gözlerim yollarda kaldı Sensiz buralar ıssız kaldı Her Kaidou görüşümde gözler yaşlı Neredesin sen Söyle neredesin sen.. (bu arada OSM konusunda takılıyorum sadece)
Solid Snake 8 Haz 2021 #5,742 Yeri geldiğinde kendisiyle de dalga geçebilen, fazla kompleks sahibi olmayan bir insan izlenimi alıyorum.
Yeri geldiğinde kendisiyle de dalga geçebilen, fazla kompleks sahibi olmayan bir insan izlenimi alıyorum.
AkaAshi 8 Haz 2021 #5,744 Hakaret olarak algılama çirkin demiyorum ama yüzüne baktığımda bile sırıtacağım kadar keyifli biri gibi. Avatarı izledikçe gülüyorum o yüzden böyle bir şey oluştu kafamda.
Hakaret olarak algılama çirkin demiyorum ama yüzüne baktığımda bile sırıtacağım kadar keyifli biri gibi. Avatarı izledikçe gülüyorum o yüzden böyle bir şey oluştu kafamda.
Dark King 9 Haz 2021 #5,745 Forumun yeni nesil küçüklerinden ama diğerleri kadar aktif değil. Biraz daha öne çıkabilir.
Silinmiş Üye 9 Haz 2021 #5,746 Arada görüyorum oyun dünyamızda botlarını etiketleyip yine Sony oyunlarını konuşuyor :/