AkaAshi 7 Haz 2021 #5,681 Forumun müneccimi, kutsal kişisi veya sadece gözlemcisi hangisini tercih ederseni
AkaAshi 7 Haz 2021 #5,684 Vegapunk dedi ki: Bu da ToG'a laf vurmuştu. Yazdımmmm.... Genişletmek için tıkla ... Hala alışamamış olması konusunda empati yapamadığım üye.
Vegapunk dedi ki: Bu da ToG'a laf vurmuştu. Yazdımmmm.... Genişletmek için tıkla ... Hala alışamamış olması konusunda empati yapamadığım üye.
Shakan 8 Haz 2021 #5,686 Neden olduğunu bilmesem de kendine yakın hissettiğim üye. Ara sıra denk geliyorum yorumlarına, beğeniyorum (aşırı karamsar olanlar hariç ).
Neden olduğunu bilmesem de kendine yakın hissettiğim üye. Ara sıra denk geliyorum yorumlarına, beğeniyorum (aşırı karamsar olanlar hariç ).
AkaAshi 8 Haz 2021 #5,688 İlk gördüğümde gıcık biri gibi geliyordu troll olduğunu bilmeme rağmen. Hala hiç muhabbetim yok ama daha fazla seviyorum kendisini.
İlk gördüğümde gıcık biri gibi geliyordu troll olduğunu bilmeme rağmen. Hala hiç muhabbetim yok ama daha fazla seviyorum kendisini.