Arthur Morgan 25 May 2021 #5,481 Forumun en küçüğü(?) @Killua Zoldyck Araya giren üye. Nick değişimi iyi olmuş.
Aang 25 May 2021 #5,482 @Vedat Yapmak istediklerini yapamayan hayata karşı uçuk kaçık istekleri olduğunu düşünmediğim birisi. Özünde iyi. @Arthur Morgan yin geldi... Üç defa daha gelirse malum kişiye mesaj atacağım diye ifdiya giriyorum buradan. Tahminim; kabak yemeğini sevmiyor. Kahvaltıyı üç öğün yiyebilir. Severim
@Vedat Yapmak istediklerini yapamayan hayata karşı uçuk kaçık istekleri olduğunu düşünmediğim birisi. Özünde iyi. @Arthur Morgan yin geldi... Üç defa daha gelirse malum kişiye mesaj atacağım diye ifdiya giriyorum buradan. Tahminim; kabak yemeğini sevmiyor. Kahvaltıyı üç öğün yiyebilir. Severim
Gutts 25 May 2021 #5,485 Epey fazla ortak özelliğimin olduğu şahıs. @Vegapunk @Killua Zoldyck dikkat çekmeye çalışan ergen
Roronoa 25 May 2021 #5,486 Yamato fanı olmasına şaşırdım Bu aralar başka şeylerle ilgilenmesem onunla saatlerce One pıece tartışmak isterdim
Yamato fanı olmasına şaşırdım Bu aralar başka şeylerle ilgilenmesem onunla saatlerce One pıece tartışmak isterdim