Shakan 24 May 2021 #5,394 kekomancer dedi ki: Hmm. ilginç anıları var:d Genişletmek için tıkla ... Kendine has tarzı olan, muhabbeti keyifli, forumda yazım kurallarına uymamasından rahatsız olmadığım tek üye.
kekomancer dedi ki: Hmm. ilginç anıları var:d Genişletmek için tıkla ... Kendine has tarzı olan, muhabbeti keyifli, forumda yazım kurallarına uymamasından rahatsız olmadığım tek üye.
Silinmiş Üye 24 May 2021 #5,396 Avatarını övsem ayrı kendisini övsem yarı. Bu tür konularda yakalayıp yazasım geliyor yaovvv
Gutts 24 May 2021 #5,397 Yorumlarına arada sırada denk geliyorum. Pek fazla değil ama mantıklı ve tutarlı gördüğüm kadarıyla. @Arthur Morgan Edit: @Vegapunk araya giren üye. Sevdiğimiz bir kardeşimizdir.
Yorumlarına arada sırada denk geliyorum. Pek fazla değil ama mantıklı ve tutarlı gördüğüm kadarıyla. @Arthur Morgan Edit: @Vegapunk araya giren üye. Sevdiğimiz bir kardeşimizdir.
Eric Cartman 24 May 2021 #5,398 Yorumlarına arada sırada denk geliyorum. Sonra discorda bakıyorum. Orada bir şey göremiyorum. Ölsem haberi olmayacak.
Yorumlarına arada sırada denk geliyorum. Sonra discorda bakıyorum. Orada bir şey göremiyorum. Ölsem haberi olmayacak.