Roronoa 20 May 2021 #5,351 Tanımadığı bir üye var mıdır merak ediyorum Bu konuda bana denk geldiğinde ''Santranç'' yazıyor Onaysa sürekli ''Capon'' yazılıyor
Tanımadığı bir üye var mıdır merak ediyorum Bu konuda bana denk geldiğinde ''Santranç'' yazıyor Onaysa sürekli ''Capon'' yazılıyor
Mihawk 20 May 2021 #5,352 Yazılarında gözle görülür bir değişim var, daha kaliteli bir şekilde yazıyor. Satranç konusunda da kendisini geliştirdi.
Yazılarında gözle görülür bir değişim var, daha kaliteli bir şekilde yazıyor. Satranç konusunda da kendisini geliştirdi.
Sakata Gintoki 20 May 2021 #5,353 Resmi konuşma stilini pek sevdiğim söylenemez.Onun dışında iyi bir üye ve mod.
Nigrum Cygnum 20 May 2021 #5,356 Aklımda hoş avatarları ile kalmış. Yazım tarzı olsun, düşünceleri olsun, nickname seçimleri olsun dikkat çekici bir forumdaş *-*
Aklımda hoş avatarları ile kalmış. Yazım tarzı olsun, düşünceleri olsun, nickname seçimleri olsun dikkat çekici bir forumdaş *-*
Gutts 20 May 2021 #5,358 Konuda altıma içinde Guts geçen meme paylaşmak suretiyle forumdaki üyelerin birbirlerine meme yapma geleneğini bana da ilk kez olmak üzere dokundurmuş şahıs.
Konuda altıma içinde Guts geçen meme paylaşmak suretiyle forumdaki üyelerin birbirlerine meme yapma geleneğini bana da ilk kez olmak üzere dokundurmuş şahıs.