Gutts 9 May 2021 #5,161 Mod olduktan sonra bir anda üst düzey bürokrat gibi takılmaya başlamış üye. Sizli bizli konuşmalar falan.... Duvarıma evrim gerçekse sağ elimiz neden bilmemne olmuyor diye ekşi başlığı attığı zaman dün gibi aklımda aşsşsldlrpeşdşr
Mod olduktan sonra bir anda üst düzey bürokrat gibi takılmaya başlamış üye. Sizli bizli konuşmalar falan.... Duvarıma evrim gerçekse sağ elimiz neden bilmemne olmuyor diye ekşi başlığı attığı zaman dün gibi aklımda aşsşsldlrpeşdşr
Brönzel Lem 9 May 2021 #5,163 Ne kadar artık filozof yakıştırmasını kabul edemeyeceğini söylemiş olsa da, nickinin kendi türettiği felsefik bir terim olduğunu düşünüyorum. ?
Ne kadar artık filozof yakıştırmasını kabul edemeyeceğini söylemiş olsa da, nickinin kendi türettiği felsefik bir terim olduğunu düşünüyorum. ?
Mithyxila 9 May 2021 #5,168 Mesajları klişeden uzak ama profili(kastettiğim forumdaki adı, profil resmi) çok klişe :/
Mercury 9 May 2021 #5,170 Kullanılan avatarı kullandığım için beni banlayıp banlamayacağını merak ettiğim üye.