madLove 7 May 2021 #5,022 kardeşim seninde z kuşağı olduğunu düşünüyorum yoksa ben mi çok ihtiyarladım
Killua Zoldyck 7 May 2021 #5,024 @madLove 'a:Tanımıyorum ama bu forumdaki insanlar iyidir yani bu durumda oda iyi bir insan @RORONOA 'ya: Severim iyi adam
@madLove 'a:Tanımıyorum ama bu forumdaki insanlar iyidir yani bu durumda oda iyi bir insan @RORONOA 'ya: Severim iyi adam
Aang 7 May 2021 #5,026 Alfabe muhabbetini bitirdiği için ekstra sevdim. @Keepr usta seviyorsa ağzının tadı yerindedir. (avatarına binaen.)
Alfabe muhabbetini bitirdiği için ekstra sevdim. @Keepr usta seviyorsa ağzının tadı yerindedir. (avatarına binaen.)
Roronoa 7 May 2021 #5,027 Aang dedi ki: Alfabe muhabbetini bitirdiği için ekstra sevdim. @Keepr usta seviyorsa ağzının tadı yerindedir. (avatarına binaen.) Genişletmek için tıkla ... Onun sayesinde, The Tıck izlemeye başlayacağım sanırım. Dizisi de, iyi duruyor.
Aang dedi ki: Alfabe muhabbetini bitirdiği için ekstra sevdim. @Keepr usta seviyorsa ağzının tadı yerindedir. (avatarına binaen.) Genişletmek için tıkla ... Onun sayesinde, The Tıck izlemeye başlayacağım sanırım. Dizisi de, iyi duruyor.