Kaizoku Gari 25 Ocak 2021 #4,102 Chris dedi ki: Benim hayatımda görmediğim karı 2 saatte görüyor. Genişletmek için tıkla ... Benim en açken yemediğim kombini gece atıştırmalığı olarak yiyor
Chris dedi ki: Benim hayatımda görmediğim karı 2 saatte görüyor. Genişletmek için tıkla ... Benim en açken yemediğim kombini gece atıştırmalığı olarak yiyor
Cavitq11 26 Ocak 2021 #4,105 Foruma hızlı bir giriş yapan üye.Wwe takip ediyor galiba(Cm punk geri dönmez.)
Solid Snake 3 Şub 2021 #4,107 Eskiden Marvel'la ilgili sorular sorardı, sonra hiç okudu mu merak ediyorum.
Gannicus 3 Şub 2021 #4,108 Çizgi romanlar konusunda epey bilgili.Merak ettiğiniz şeyleri sorabilirsiniz.
Aang 3 Şub 2021 #4,109 Karşılıklı kahve içmek isteyeceğim türde birisi (SS) Az ve öz görünüyor gibi, kaliteli üye. (Gannicus)
Karşılıklı kahve içmek isteyeceğim türde birisi (SS) Az ve öz görünüyor gibi, kaliteli üye. (Gannicus)
Gutts 3 Şub 2021 #4,110 Foruma ilk geldiğim zamanlarda "bir zamanlar aktif olan ama şimdilerde gitmiş efsane üye" muamelesi gören biriydi. Başka da bir şey bilmiyorum Edit: Aang, araya giren üye(çok sıkıcı bir tanım oldu ama seni daha tanımıyorum pek kb )))
Foruma ilk geldiğim zamanlarda "bir zamanlar aktif olan ama şimdilerde gitmiş efsane üye" muamelesi gören biriydi. Başka da bir şey bilmiyorum Edit: Aang, araya giren üye(çok sıkıcı bir tanım oldu ama seni daha tanımıyorum pek kb )))