Büyük Korsan Kaidou 22 Ocak 2021 #4,052 Biraz daha evvel üye olsaydı da muhabbetimiz olsaydı diye düşünüyorum kendisi hakkında.
Chris 22 Ocak 2021 #4,053 Kaido'nun yükselişe geçtiği şu dönemde kendisini forumda daha aktif görmek isterim. Ayrıca sevdiğim üyelerden biridir.
Kaido'nun yükselişe geçtiği şu dönemde kendisini forumda daha aktif görmek isterim. Ayrıca sevdiğim üyelerden biridir.
Tiksav Lee 22 Ocak 2021 #4,054 Kalite karakterden anlıyor ağzının tadını biliyor. Ama sürekli kendiyle çeliştiği mesajlar açığa çıkarıldıkça bir kahkaha atıyorum.
Kalite karakterden anlıyor ağzının tadını biliyor. Ama sürekli kendiyle çeliştiği mesajlar açığa çıkarıldıkça bir kahkaha atıyorum.
Aiden 22 Ocak 2021 #4,055 One Piece'in çelişkilerle dolu bir seri olduğunu anlamalı, normalleşiyor sonra yorumlar, aklıma vahdet yoğurt geliyor diyeyim de ekstra olsun o da
One Piece'in çelişkilerle dolu bir seri olduğunu anlamalı, normalleşiyor sonra yorumlar, aklıma vahdet yoğurt geliyor diyeyim de ekstra olsun o da
Shakan 22 Ocak 2021 #4,058 William cutting dedi ki: Makima hayranlığını bir kenara bırakmalı. Genişletmek için tıkla ... Kılıç kokusunun yaradığı nadir kişilerden.
William cutting dedi ki: Makima hayranlığını bir kenara bırakmalı. Genişletmek için tıkla ... Kılıç kokusunun yaradığı nadir kişilerden.