kekomancer 15 Ara 2020 #3,271 Yeni kullanıcı adı baya xoş olmuş. Kendisi de iyidir. Olaylara alternatif(ehü ehü ehü) pencereden bakmayı seven birex.
Yeni kullanıcı adı baya xoş olmuş. Kendisi de iyidir. Olaylara alternatif(ehü ehü ehü) pencereden bakmayı seven birex.
Aang 15 Ara 2020 #3,273 Bana Tolkien'i hatırlattığı için içimden teşekkür ediyorum her gördüğümde kendisine.
Chibi Şeytan 15 Ara 2020 #3,278 Nedense değişim seziyorum ama bu iyi mi kötü mü emin değilim. Araya Uroge girmiş :/ ben aktif olmaya başladığımda o gitti yorum yapamayacağım
Nedense değişim seziyorum ama bu iyi mi kötü mü emin değilim. Araya Uroge girmiş :/ ben aktif olmaya başladığımda o gitti yorum yapamayacağım
Tiksav Lee 15 Ara 2020 #3,279 Çok sevdiğim çarlardan birisi geri gelmesine sevindim. Konuya maydonoz olmuş Yamato hanım. O da iyidir.
Çok sevdiğim çarlardan birisi geri gelmesine sevindim. Konuya maydonoz olmuş Yamato hanım. O da iyidir.
Kuroashi no Sanji 15 Ara 2020 #3,280 Son zamanlarda aktif değil. Kendisini samanlıkta iğne arar gibi arıyoruz mesajlarını. Kendisi hakkında düşüncelerime hala nasıl konumlandıracağımı bilemiyorum.
Son zamanlarda aktif değil. Kendisini samanlıkta iğne arar gibi arıyoruz mesajlarını. Kendisi hakkında düşüncelerime hala nasıl konumlandıracağımı bilemiyorum.