Mithyxila 16 Kas 2020 #2,711 Genel sohbeti keşfettiğinden beri eski aktifliğine göre baya aktif olan bir üye.
kagura 16 Kas 2020 #2,712 Nickinin anlamı ne bilmiyorum ama güzel olmuş, avatarı ise mükemmel Ayrıca açtığı konular da güzel, devam etmeli bence böyle konulara ??
Nickinin anlamı ne bilmiyorum ama güzel olmuş, avatarı ise mükemmel Ayrıca açtığı konular da güzel, devam etmeli bence böyle konulara ??
boaluffy 16 Kas 2020 #2,713 Kendisini hatırlamayıp onun beni bilmesine şaştığım için beni takip ettiğini düşündüğüm üye. @prokiritya
Kendisini hatırlamayıp onun beni bilmesine şaştığım için beni takip ettiğini düşündüğüm üye. @prokiritya
RocheFelix 16 Kas 2020 #2,715 Kullandığı emoji ile şimdi sevdim belanı hissini çok güzel veriyor. Onunla özdeşleşti. Fırtına gibi estiği dönemde forum ahalisinden olmak isterdim.
Kullandığı emoji ile şimdi sevdim belanı hissini çok güzel veriyor. Onunla özdeşleşti. Fırtına gibi estiği dönemde forum ahalisinden olmak isterdim.
Kenshiro 16 Kas 2020 #2,716 Sanki gizliden gizliye psikopat gibi. @Invictus Forumun waifu hunterı @RocheFelix
Silinmiş Üye 16 Kas 2020 #2,719 Eski bir dost olduğunu sonradan anladığım üye ? Bi ara ciddi sapığım sanıyordum.? @Kagura