Raftel Neferi 29 Eki 2020 #2,111 Her denk geldiğimde bana nickelodeon'da süngerbob'u izlediğim zamanları hatırlatan üye. Nostaljik yani
Her denk geldiğimde bana nickelodeon'da süngerbob'u izlediğim zamanları hatırlatan üye. Nostaljik yani
Chris 29 Eki 2020 #2,117 Adını ne zaman görsem aklıma FT deki kagura geliyor. Üye hakkında yorum: Wb sevdalısı, azılı bir luffy haterı
Adını ne zaman görsem aklıma FT deki kagura geliyor. Üye hakkında yorum: Wb sevdalısı, azılı bir luffy haterı
Tiksav Lee 29 Eki 2020 #2,118 Düşüncelerinde Büyük biçimde değişikler görüyorum dikkatimden kaçmıyor. Foruma ilk geldiğimde Fikirlerimiz yakın hoş geldin demişti şimdi pek yakın sayılmaz. Tabi biz onunla aynı görüşte olduğumuz için kanka değiliz o yüzden çok da önemli değil.
Düşüncelerinde Büyük biçimde değişikler görüyorum dikkatimden kaçmıyor. Foruma ilk geldiğimde Fikirlerimiz yakın hoş geldin demişti şimdi pek yakın sayılmaz. Tabi biz onunla aynı görüşte olduğumuz için kanka değiliz o yüzden çok da önemli değil.