Raftel Neferi 1 Eki 2020 #1,223 Foruma geldi ve her yere Kenshiro sempatisi saçtı. İsmini ilk kez duymuş olanlara hatta kılıççılara bile. Saygı duyuyorum
Foruma geldi ve her yere Kenshiro sempatisi saçtı. İsmini ilk kez duymuş olanlara hatta kılıççılara bile. Saygı duyuyorum
HKara44 1 Eki 2020 #1,224 Kendisinin avatarı harikadır. Kaç defa Raftel Neferi ismini gördüysem her seferinde profilini açar, avatarına bakar ve sinirlerimi biraz da olsa bozmaya çalışırım. Lütfen avatarı değiştirme.
Kendisinin avatarı harikadır. Kaç defa Raftel Neferi ismini gördüysem her seferinde profilini açar, avatarına bakar ve sinirlerimi biraz da olsa bozmaya çalışırım. Lütfen avatarı değiştirme.
Aang 1 Eki 2020 #1,227 Bana takmış vaziyette durduramıyoruz ki reisi. Her an bana sen çoktan öldün diyecekmiş gibi hissediyorum
Bana takmış vaziyette durduramıyoruz ki reisi. Her an bana sen çoktan öldün diyecekmiş gibi hissediyorum
Aang 1 Eki 2020 #1,229 Visums dedi ki: Eski avatarı daha uyumluydu ve yakışıyordu. Genişletmek için tıkla ... Can sıkıntısı bak bir de bu var
Visums dedi ki: Eski avatarı daha uyumluydu ve yakışıyordu. Genişletmek için tıkla ... Can sıkıntısı bak bir de bu var
Büyük Korsan Kaidou 9 Eki 2020 #1,230 Konuyu üstte çıkarmak için yorum yapmakla birnevi kullanmış olduğum, pek tanıdık gelmeyen üye