Girdim mi fena girerim. bakın banlamak yetmez forum kapanır. o yüzden girmiyorum.Çoğu konuda derin bilgisi olan üye. Ayrıca son devirde forumda dönen lotr/sjw tartışmalarına girse ne olur, nasıl fikirler beyan eder merak etmekteyim. Tam ilgilendiği, fikir sahibi olduğu mevzulardan gibi gelmekte .d
Bu mesajı yazarken kullandığı klavye ileSon 100 chalterdir boyleyim aka bugun ekstra bkyle okudum
Bu mesajı yazarkenki kullandığı klavye arasında bir fark olmalıdır diye düşündüğüm üye.Girdim mi fena girerim. bakın banlamak yetmez forum kapanır. o yüzden girmiyorum.
@Kaizoku Gari korsan avlar herhal
Kesinlikle var. şu anda bilgisayardan yazıyorum o yüzden düzgün. genelde telefonda yürürken ya da metrodayken yazıyorum, o yüzden kötü yazıyorum.Bu mesajı yazarken kullandığı klavye ile
Bu mesajı yazarken ki kullandığı klavye arasında bir fark olmalıdır diye düşündüğüm üye.
Ayrıca kelime hatası yapmadan yazdığı bir mesajını görünce, şaşkınlığa uğradığım üyedir.
Bana dendiyse ben nik değiştirdim ama sanıyorum 2017 gibi değiştirdim. önceki nikimin ichigo olduğunu bilmesini istediğim üye.Nick değişmiş sanırım yoksa bu nizki ilk kez görüyom