Trafalgar Law 1 Eki 2020 #1,082 Dattebayo..! dedi ki: Ya araya giriyor ya üye atlıyor konuyu sabote ediyor Genişletmek için tıkla ... Yazarken yetişemiyorum bazen. Kaynıyor. Böyle düşünme. ?
Dattebayo..! dedi ki: Ya araya giriyor ya üye atlıyor konuyu sabote ediyor Genişletmek için tıkla ... Yazarken yetişemiyorum bazen. Kaynıyor. Böyle düşünme. ?
Fenrir 1 Eki 2020 #1,084 @Ölüm Cerrahı Bir kez daha sırayı bozduğunu belirtsem de bunun için suçlamayacağım üye. Edit: Gidiyom ben küstüm aopgdkpsokh Errrrrrrrrkek avatarına dönerek beni ve bütün Kenshiro severleri bahtiyar eden üye. Gizli İçerik
@Ölüm Cerrahı Bir kez daha sırayı bozduğunu belirtsem de bunun için suçlamayacağım üye. Edit: Gidiyom ben küstüm aopgdkpsokh Errrrrrrrrkek avatarına dönerek beni ve bütün Kenshiro severleri bahtiyar eden üye. Gizli İçerik
Millennium Wizard 1 Eki 2020 #1,087 Ağır babalık fanı ama çaktırmıyor.Keşke babamın da böyle 1 metrelik bıyıkları olsaydı diyen üye. Yubashiri.
Ağır babalık fanı ama çaktırmıyor.Keşke babamın da böyle 1 metrelik bıyıkları olsaydı diyen üye. Yubashiri.
Millennium Wizard 1 Eki 2020 #1,090 Bu konuya ayar çekilip 2 dakikadan önce mesaj atılmaması lazım yıldırma gibi.Böyle olmaz.