Soldier Boy 19 Ağu 2022 #10,421 Allen dedi ki: Beni gıcık eden üyedir kendisi. Hemen banlanmasını talep ediyorum @UnKaidou Forumda sevdiğim ilk 5 insandan birisi diyebilirim. Mesajları,görüşleri baya kalitelidir @shinjin Genişletmek için tıkla ... Şu mesajından anladığım kadarıyla iyi anlaşıyoruz
Allen dedi ki: Beni gıcık eden üyedir kendisi. Hemen banlanmasını talep ediyorum @UnKaidou Forumda sevdiğim ilk 5 insandan birisi diyebilirim. Mesajları,görüşleri baya kalitelidir @shinjin Genişletmek için tıkla ... Şu mesajından anladığım kadarıyla iyi anlaşıyoruz
Allen 19 Ağu 2022 #10,422 UnKaidou dedi ki: Şu mesajından anladığım kadarıyla iyi anlaşıyoruz Genişletmek için tıkla ... Evet
Kuroashi no Sanji 19 Ağu 2022 #10,424 @Allen Khontkarr yüzünden artık aklıma Flash gelmiyor. Bu üye Khontkar olabilir. Öyleyse müziğin bok gibi birader :d @II. Invictus Birincisi kim aga ?
@Allen Khontkarr yüzünden artık aklıma Flash gelmiyor. Bu üye Khontkar olabilir. Öyleyse müziğin bok gibi birader :d @II. Invictus Birincisi kim aga ?