Zogolo 10 Ağu 2022 #10,264 Kendisini hiç karıştırmadığım üye. Genelde eğlenceli ve münakaşaya pek girmeyen tarzı sayesinde elbette.
Kendisini hiç karıştırmadığım üye. Genelde eğlenceli ve münakaşaya pek girmeyen tarzı sayesinde elbette.
BiKahveMolası 10 Ağu 2022 #10,265 İsteyerek veya istemeyerek diğer Kaidou ya laf attı ya da Kaido artık hangisiyse.
amaneden 10 Ağu 2022 #10,267 Bu hâllerini beğenmedim, küfür yemesek bari. Mihawk yazacağımı anlayıp araya girmiş, kıskanç adam seni. Senin de modluğu bırakma zamanın geldi.
Bu hâllerini beğenmedim, küfür yemesek bari. Mihawk yazacağımı anlayıp araya girmiş, kıskanç adam seni. Senin de modluğu bırakma zamanın geldi.
Skywalker 10 Ağu 2022 #10,268 köftePiyaz dedi ki: İsteyerek veya istemeyerek diğer Kaidou ya laf attı ya da Kaido artık hangisiyse. Genişletmek için tıkla ... @köftePiyaz Bir yerde okumuştum. Okuduğum şey seri katil profiliyle ilgiliydi. O profile uyuyorsun @amaneden ben sana diyecepimi dedim
köftePiyaz dedi ki: İsteyerek veya istemeyerek diğer Kaidou ya laf attı ya da Kaido artık hangisiyse. Genişletmek için tıkla ... @köftePiyaz Bir yerde okumuştum. Okuduğum şey seri katil profiliyle ilgiliydi. O profile uyuyorsun @amaneden ben sana diyecepimi dedim
Skywalker 10 Ağu 2022 #10,270 Kaç dakikadır bekliyorum araya giren olacak mı diye kendisine acil şifalar diliyorum. Kafası bazen aynı benim gibi çalışıyor tırsmıyor değilim o yüzden.
Kaç dakikadır bekliyorum araya giren olacak mı diye kendisine acil şifalar diliyorum. Kafası bazen aynı benim gibi çalışıyor tırsmıyor değilim o yüzden.