amaneden 6 Ağu 2022 #10,142 Yaptığı yorumları okurken Devlet Bahçeli'nin alkış sesiyle gaza gelip elini havada sabit tutmaya çalışırken titretip kendiyle gurur duyması aklıma geliyor.
Yaptığı yorumları okurken Devlet Bahçeli'nin alkış sesiyle gaza gelip elini havada sabit tutmaya çalışırken titretip kendiyle gurur duyması aklıma geliyor.
Fruit Punch Samurai 7 Ağu 2022 #10,147 Mihawk'ın son kalelerinden ve en aktif mod gördüğüm kadarıyla.
Kuroashi no Sanji 7 Ağu 2022 #10,148 Bir ara ben Kondou Isao olarak mühteşem ikili kurmak istemiştik. Ne oldu o yaa .:d
Skywalker 7 Ağu 2022 #10,149 @Fruit Punch Samurai Güçlerimizi birleştirerek bir sinerji oluşturabiliriz diye düşünüyorum. @Kuroashi no Sanji sende benim kafadaymışsın
@Fruit Punch Samurai Güçlerimizi birleştirerek bir sinerji oluşturabiliriz diye düşünüyorum. @Kuroashi no Sanji sende benim kafadaymışsın
Gutts 7 Ağu 2022 #10,150 Hep cins avatarlar seçen üye @Kuroashi no Sanji Arada sırada yazan, hiç uzun tartışmaya girmeyenlerden @Skywalker_61
Hep cins avatarlar seçen üye @Kuroashi no Sanji Arada sırada yazan, hiç uzun tartışmaya girmeyenlerden @Skywalker_61