Mithyxila 3 Ağu 2022 #10,041 31 yaşında olmasına rağmen, yazdıklarına baktığım zaman 20'li yaşlardaki biri yazıyormuş gibi hissettiriyor.
31 yaşında olmasına rağmen, yazdıklarına baktığım zaman 20'li yaşlardaki biri yazıyormuş gibi hissettiriyor.
Gutts 4 Ağu 2022 #10,042 Herkesin üstteki üyeyi en çok benim sevmem minvali yorumlar girdiği bu konuda açıksözlülüğüyle beni şaşırtmış üye .d
Herkesin üstteki üyeyi en çok benim sevmem minvali yorumlar girdiği bu konuda açıksözlülüğüyle beni şaşırtmış üye .d
Kuroashi no Sanji 4 Ağu 2022 #10,044 Alucard ismi ilgimi hiç çekmezdi. Sonra Castlevania'dan sonra ilgimi çeken isimlerden biri oldu. Acaba kendisi neden bu ismi koydu ?
Alucard ismi ilgimi hiç çekmezdi. Sonra Castlevania'dan sonra ilgimi çeken isimlerden biri oldu. Acaba kendisi neden bu ismi koydu ?
Skywalker 4 Ağu 2022 #10,046 Avatarını ilk gördüğümde gözlerim bozuldu sanmıştım, istemeden beni trolleyen forumdaş.
Dattebayo..! 4 Ağu 2022 #10,050 Cavit - Bakışlarında TRT ciddiyeti var günlük hayatında güldüğünü hayal edemiyorum Kenshi - Muazzam bir kafa yaşıyor kimseye de zararı yok
Cavit - Bakışlarında TRT ciddiyeti var günlük hayatında güldüğünü hayal edemiyorum Kenshi - Muazzam bir kafa yaşıyor kimseye de zararı yok