Cinsel taciz bir kenara aşırı seksist bir toplumlar. Bizimkileri bile geçebilir yani seksizmleri. O derece.Japonların o konularına hiç girmeyelim :d aptal gibi gelişmiş gözüyle bakarlar ama en çok cinsel taciz olan ülkelerden biri
Cinsel taciz bir kenara aşırı seksist bir toplumlar. Bizimkileri bile geçebilir yani seksizmleri. O derece.Japonların o konularına hiç girmeyelim :d aptal gibi gelişmiş gözüyle bakarlar ama en çok cinsel taciz olan ülkelerden biri
+1Şimdilik Who gibi görünüyor. Ancak Drake ile aralarında bir uçurum olduğunu sanmıyorum. Sasaki bunlardan sonra gelir ve ardından da Maria, Ulti ve Page One'dır.
Peşinden koşarsın.Kaçamasın diyedir.Nitekim adam ona rağmen kaçtı.
Çok güzel koştular geçen bölüm.Adam alışkındı galiba tur bindirdi.Higuma'dan ders almış galiba Drake.
O kadar da deği la, bizde asla sövme olmaz.Çok güzel koştular geçen bölüm.Adam alışkındı galiba tur bindirdi.Higuma'dan ders almış galiba Drake.
O değil de @RedTeroR yoksa sen karolla mısın sadece Zoro sahnelerini okuduğuna göre Bizi yıllarca kandırdın mı ?
Yok direk karollanın kendisi misin red diye biri yok mu anlamında söylemiştim.O kadar da deği la, bizde asla sövme olmaz.
Olmaz Drake çok daha zor durumda yaptı Drake bir adım önde@RedTeroR Spoilerda Zoro Luffy ile onigiri yapmış deyince g4 = Zoro diyordun Drake olmuyor mu