RedAcT Perşembe saat 23:36'de #665 kadir †. dedi ki: Tuttu. Tutti Frutti sever misin ? Genişletmek için tıkla ... Konsept olarak soru yanlış ama meyve olanı hiç yemedim, programını tabi ki severim. Hiç oy kullanmadın.
kadir †. dedi ki: Tuttu. Tutti Frutti sever misin ? Genişletmek için tıkla ... Konsept olarak soru yanlış ama meyve olanı hiç yemedim, programını tabi ki severim. Hiç oy kullanmadın.
Keepr Perşembe saat 23:36'de #666 Bu soruya tuttu veya tutmadı denilemez ama seversin demiş olsaydın tutmadı derdim. düzeltme: tutmadı. Fırsatın olsa dünya turuna çıkar, gezebildiğin kadar gezerdin.
Bu soruya tuttu veya tutmadı denilemez ama seversin demiş olsaydın tutmadı derdim. düzeltme: tutmadı. Fırsatın olsa dünya turuna çıkar, gezebildiğin kadar gezerdin.
Onibi Dün 16:28 da #668 Tutmadi. Yeni seyler ogrenmeye heveslisin ama uyusuk oldugundan yapamiyorsun.
Arthur Pendragon Dün 21:29 da #670 MD. Teach dedi ki: Tuttu. Amirallere sempatisi var. Genişletmek için tıkla ... sempati az kalır ama TUTTU karasakalı seversin?
MD. Teach dedi ki: Tuttu. Amirallere sempatisi var. Genişletmek için tıkla ... sempati az kalır ama TUTTU karasakalı seversin?