Akagami No Shanks 24 Kas 2022 #211 Tutmadı. Ama Yoğunluktan dolayı ağlamam yakındır Gurbetçi olmak istiyorsun.
Count Alucard 24 Kas 2022 #214 Bal iyiyse tuttu. Kalitesizse tutmadı. 3. Nesil kahvecilere gitmeye bayılır.
kaos 24 Kas 2022 #215 tutmadı. aç karnına 2'den fazla poğaça yiyip, nescafe 3'ü 1 arada içecek kadar cesursun.
Skywalker 24 Kas 2022 #216 2.sine bile gitmem desem. Tutmadı. @Count Alucard Poğaça midemi yakar ve nescafe sevmiyorum. Cıks tutmadı. @Ron Swanson Acılı ketçap seversin.
2.sine bile gitmem desem. Tutmadı. @Count Alucard Poğaça midemi yakar ve nescafe sevmiyorum. Cıks tutmadı. @Ron Swanson Acılı ketçap seversin.
Akagami No Shanks 24 Kas 2022 #219 Tuttu-madı. Karar veremedim Bleach animesinin yeni bölümlerini hunharca izliyorsun
Dattebayo..! 24 Kas 2022 #220 Tutmadı. Kurban olduğumu komple bittiğinde izleyeceğim. Bu hayatta winnerlik denilen kavramın temelinin şans faktörü olduğunu düşünüyorsun.
Tutmadı. Kurban olduğumu komple bittiğinde izleyeceğim. Bu hayatta winnerlik denilen kavramın temelinin şans faktörü olduğunu düşünüyorsun.