Pembe amiral de gelecek
Teach'ın Aokiji'yi küfürler eşliğinde öldürmesine kabulüm de tayfadan ayrılması tuhaf olur denizcilere de tekrar katılamaz devrimci olarak devam edebilir belki.Kizaru'nun fişini Zoro çekerse daha iyi olur. Tabi tüm pislikleri Zoro temizlesin istiyoruz çünkü böyle pisliklerin hakkından en iyi Zoro gelir.
Konuya gelecek olursak eski amiral üçlüsünün akıbetleri konusundaki öngörüm;
Akainu'nun fişini Zoro aman Sabo ya da Dragon çekerÖlmesi tabi ki en birincil isteğim.
Kizaru bu arc kılıç kullanan biri tarafından öldürülür
Aokiji, büyük savaşa dahil olsa bile şahsi bir rakip edineceğini sanmıyorum. Belki Bb'ye ihanet ederse ihaneti sonucu Bb tarafından küfürler eşliğinde ayrılıp yeni düzende bir yer edinip yeni marineleri yetiştirebilir. Tıpkı hocası Garp gibi. Nostaljik olur
Ryokugyu eski düzenin adamı. Bu herifin de gebermesini istiyorum ama bu adamı gebertecek birini bulamadım.
Geleceğin marine düzeninde ise Fujitora filo amirali olur. Bu gözümde kesin gibi bir şey. Zaten bunu 4-5 yıldır yazıyorum.
Turuncu amiral bu düzenin içinde mantıklı bir tercih olabilir. Bu yüzden mantıklı geldi. Ryo gebermezse(ölmez muhtemelen) turuncu amiralle birlikte görev yapmaya devam eder. Buraya bir üçüncü lazım ama bakalım nolur..
Bb geberdikten sonra Fujitora'nın filo amirali olduğu dönemde Kuzan denizcilerde görev alabilir.Teach'ın Aokiji'yi küfürler eşliğinde öldürmesine kabulüm de tayfadan ayrılması tuhaf olur denizcilere de tekrar katılamaz devrimci olarak devam edebilir belki.
Bb merhum olduktan sonra değil de akainunun gebermesi gerek denizcilere tekrar katılabilmesi için.Bb geberdikten sonra Fujitora'nın filo amirali olduğu dönemde Kuzan denizcilerde görev alabilir.
Belki de şu an devrimcidir. Adamın ne ayak olduğu belli değil.
O zaten gidici canım. Bu adamlar yaşamamalı. Seri sonuna güzel ölümler bekliyorum.Bb merhum olduktan sonra değil de akainunun gebermesi gerek denizcilere tekrar katılabilmesi için.