Mihawk Dün 13:07 da #211 Erifu dedi ki: Enflasyonla her şeyin fiyatı uçmuş azizim. @Mihawk Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Hangi şehri anlatıyor?
Erifu dedi ki: Enflasyonla her şeyin fiyatı uçmuş azizim. @Mihawk Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Hangi şehri anlatıyor?
Erifu Dün 13:38 da #212 Mihawk dedi ki: Hangi şehri anlatıyor? Genişletmek için tıkla ... Daha okumadım da bağlantıları görmek için önce ilk kitabı okumak gerek yorumlardan anladığım kadarıyla.
Mihawk dedi ki: Hangi şehri anlatıyor? Genişletmek için tıkla ... Daha okumadım da bağlantıları görmek için önce ilk kitabı okumak gerek yorumlardan anladığım kadarıyla.
amaneden Dün 14:02 da #213 Erifu dedi ki: Enflasyonla her şeyin fiyatı uçmuş azizim. @Mihawk Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Hak ettiği fiyata gelmiş.
Erifu dedi ki: Enflasyonla her şeyin fiyatı uçmuş azizim. @Mihawk Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Hak ettiği fiyata gelmiş.
Mihawk Dün 15:48 da #214 amaneden dedi ki: Hak ettiği fiyata gelmiş. Genişletmek için tıkla ... İmzalı fiyatı ne?
amaneden Dün 16:32 da #215 Mihawk dedi ki: İmzalı fiyatı ne? Genişletmek için tıkla ... Paha biçilemiyor ona zira ben imzalamayı sevmiyorum.
Mihawk dedi ki: İmzalı fiyatı ne? Genişletmek için tıkla ... Paha biçilemiyor ona zira ben imzalamayı sevmiyorum.