Asimile edemedi.Rusça konuşmaları bunu değiştirmiyor.Rusların kendi toprakları içinde yaşayan türkleri asimile ettiğini hatırlatmakta fayda var.
Asimile edemedi.Rusça konuşmaları bunu değiştirmiyor.Rusların kendi toprakları içinde yaşayan türkleri asimile ettiğini hatırlatmakta fayda var.
İki Türk devletinin birleşmesi neden hassas olsun ki zaten tarihte örnekleri de vardiger konularin bu kadar hassas degildi de ondan sasirdim. yoksa alternatif tarih konusulmasi bence cok hos. umarim cirkinlesmez birazdan buralar, o yuzden dedim.
Anladım,tavsiye için teşekkürler.diger konularin bu kadar hassas degildi de ondan sasirdim. yoksa alternatif tarih konusulmasi bence cok hos. umarim cirkinlesmez birazdan buralar, o yuzden dedim.
Değiştiriyor. Dil milli kimliğin bir parçası değil midir ?Asimile edemedi.Rusça konuşmaları bunu değiştirmiyor.
herkes oyle dusunmeyebilir.İki Türk devletinin birleşmesi neden hassas olsun ki zaten tarihte örnekleri de var
Adamlar dilini unutmadı ki.Çoğunluk dilini kullandı.Kürtler Türkçe konuşuyor diye kürtlükleri mi kayboluyor ?Anladım,tavsiye için teşekkürler.
Evet böyle bir ihtimal var ama umalım da böyle bir şey gerçekleşmesin.
Değiştiriyor. Dil milli kimliğin bir parçası değil midir ?
Zoruna gidenin borusuna gitsin.herkes oyle dusunmeyebilir.
K*münizm getircez diye kekleriz onu.Hoş olabilir ama önce @kekomancer'ın olurunu almak lazım.
Biraz da olsa evet diyebilirim ama ana dil Kürtçe olup 2.dilleri Türkçe ise kaybolmadığı söylenebilir.Adamlar dilini unutmadı ki.Çoğunluk dilini kullandı.Kürtler Türkçe konuşuyor diye kürtlükleri mi kayboluyor ?