kuroashi.no.sanji1993 Dün 19:19 da #71 kadir †. dedi ki: Belki sonradan tekrar dublaj yapmışlardır. En eskisi budur, çocukken izlemiştim "Pokeman ustası olacağım" diyordu. Dış sesi de Nur Subaşı konuşmuş. Genişletmek için tıkla ... Burada da Ahmet Taşar zaten Dış ses de Devrim Parscan. KV Orhan.
kadir †. dedi ki: Belki sonradan tekrar dublaj yapmışlardır. En eskisi budur, çocukken izlemiştim "Pokeman ustası olacağım" diyordu. Dış sesi de Nur Subaşı konuşmuş. Genişletmek için tıkla ... Burada da Ahmet Taşar zaten Dış ses de Devrim Parscan. KV Orhan.
kadir †. Dün 20:17 da #72 kuroashi.no.sanji1993 dedi ki: Burada da Ahmet Taşar zaten Dış ses de Devrim Parscan. KV Orhan. Genişletmek için tıkla ... Zamanında çizgi film birçok kanalda gösterilmişti. Belki Ahmet Taşar'ın seslendirmesi dışında da dublaj yapılmıştır demek istedim, öyle bir şey yokmuş. Orijinal seri boyunca Ash'i hep Ahmet Taşar konuşmuş.
kuroashi.no.sanji1993 dedi ki: Burada da Ahmet Taşar zaten Dış ses de Devrim Parscan. KV Orhan. Genişletmek için tıkla ... Zamanında çizgi film birçok kanalda gösterilmişti. Belki Ahmet Taşar'ın seslendirmesi dışında da dublaj yapılmıştır demek istedim, öyle bir şey yokmuş. Orijinal seri boyunca Ash'i hep Ahmet Taşar konuşmuş.